De Groot & Visser; 40 jaar building human energy! Vol trots bouwen wij gezamenlijk aan prachtige gevelprojecten!

De start in 1980
Het is medio jaren ’70 als Floor de Groot – medeoprichter en geestelijk vader van De Groot & Visser – in zijn garage een zonweringsbedrijf start. In 1980 vindt hij in Harry Visser een compagnon en starten zij samen een bedrijf gespecialiseerd in zonwering en isolatie aan de Wiltonstraat in Zoetermeer; De Groot & Visser is geboren.
In 1986 gingen de zaken zo goed en was het werkgebied intussen flink uitgebreid dat er een tweede vestiging moest komen. De keuze viel op Gorinchem, mooi en centraal gelegen aan de kruising van de A15 en A27. Visser bleef in Zoetermeer en hield zich voornamelijk bezig met de isolatietak terwijl De Groot de scepter in Gorinchem zwaaide met aandacht voor de kozijnen, die inmiddels zijn toegevoegd aan de productlijn, en zonwering.

En nu anno 2020
Nu, 40 jaar later, is De Groot & Visser uitgegroeid tot één van de grootste gevelbouwers in Nederland. Kozijnen, zonwering en isolatie hebben zich ontwikkeld tot een Totaal Gevelconcept. Er worden spraakmakende grote én kleine projecten gerealiseerd in heel Nederland. Van projecten op de Zuidas in Amsterdam tot kleine renovaties in de Alblasserwaard. De klantwens staat altijd centraal in de projecten die wij realiseren. Doorvertalen van architectonische of functionele wensen in een betaalbare en kwalitatieve gevel, groot of klein, dat is waar wij goed in zijn. Al 40 jaar!!

En dit is pas het begin! Wij zijn klaar voor de toekomst. U ook?

Neem een kijkje in ons prachtige bedrijf waar geveloplossingen worden uitgedacht en uitgewerkt. Veel kijkplezier!

Deel dit artikel

Nieuwe thuisbasis voor ABN AMRO

De nieuwe Wicona kozijnen en vliesgevels en de bestaande kozijnen die wij zullen upgraden en herplaatsen dragen mede bij aan de ambitie van ABN AMRO om met de herontwikkeling van hun kantoor te voldoen aan het klimaatakkoord van 2030.

Herontwikkeling voor Brainpark I

Op kantorenpark Brainpark I in Rotterdam wordt op de plek van een bestaand kantoorpand een plan ontwikkeld met ca. 614 woningen. De vliesgevels in de plint en de elementgevel in de woningen die wij zullen plaatsen, zullen zorgen voor een hoge transparantie.

De Groot en Visser
De Groot en Visser