BUILDING

Wij bouwen gevels. Onze integrale oplossingen maken nieuwbouw en transformaties efficiënter en duurzamer. Wij bouwen aan relaties. Door opdrachtgevers van A tot Z bij te staan. En door kennis te delen met onze bouwpartners. Wij bouwen aan de toekomst. Met innovaties die de energieprestatie, levensduur en herbruikbaarheid van gebouwen verbeteren.

HUMAN

Wij bouwen voor mensen. Ieder mens verdient een ideaal woon- en werkklimaat. Hierbij houden we rekening met de mensen van nu en van de toekomst. Ook zij hebben recht op een leefbare planeet. Tot slot bouwen we mét mensen. Vakmensen die elkaar aansteken in enthousiasme. Waardoor we samen resultaten behalen om trots op te zijn.

ENERGY

Wij zijn een bedrijf dat bruist van positieve energie. Die energie halen we uit onze missie: met duurzame gevels bijdragen aan de klimaatdoelstellingen. Samen met onze bouwpartners ontwikkelen we voortdurend nieuwe manieren om dit waar te maken. Deze successen geven ons de energie voor de volgende innoverende stap. Dat houdt ons in beweging.

samenwerking

Als De Groot & Visser zien we een open en transparante samenwerking als sleutel tot het beste product. Onze vaste opdrachtgevers waarderen dit en schakelen ons in op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Op die manier kunnen wij onze gespecialiseerde kennis al vroeg in het traject inzetten.

Lees meer

innovatie

Wij durven te beweren dat we voorop lopen op het terrein van geveltechniek. Dat zien we ook als onze plicht naar onze planeet. Meer nog dan de installatie, kan de schil van een gebouw een doorslaggevende rol spelen in het streven naar nul energieverbruik. Dat is wat onze medewerkers drijft. Zij zijn zo gespitst op vernieuwing dat we ze eerder moeten afremmen dan motiveren.

Lees meer

transformatie

De ultieme vorm van duurzaamheid is bestaande gebouwen een zo lang mogelijk leven geven. Dat kan met transformatie. Het is dé manier om het rendement van een gebouw te verhogen. Vaak betekenen relatief kleine ingrepen al een enorme stap vooruit in uitstraling, comfort en energieprestatie. En grotere ingrepen hoeven niet onder te doen voor nieuwbouw.

Lees meer

vacatures

Onderstaand vind je een actueel overzicht van onze openstaande vacatures.