Fluor

Project: Nieuwbouw Fluor
Plaats: Hoofddorp
Architect: Architectenbureau Paul de Ruiter
Aannemer: Dura Vermeer Bouw
Opdrachtgever: Ingenieursbureau Fluor
Product: AOF gevel, buitenjaloeziën
Jaar van realisatie: 2014

In het ontwerp van Fluor is veel open ruimte gecreëerd, werkvloeren zijn optimaal georiënteerd op de zon en de gevel is zo ontworpen dat daglicht zoveel mogelijk binnen komt zonder lichthinder of opwarming te veroorzaken in het 20.000 vierkante meter grote gebouw.

Voor de hoogbouw is de AOF gevel toegepast, voor de begane grond vliesgevels.
De begane grond is voorzien van buitenjaloezieën waardoor een prettig binnenklimaat ontstaat.

Gerelateerde projecten

The Wall Eindhoven

Plaats: Eindhoven

Stationslocatie blok 4 Alphen a/d Rijn

Plaats: Alphen aan den Rijn

MBO Westland Naaldwijk

Plaats: Naaldwijk

Royal Cosun Dinteloord

Plaats: Dinteloord (Stampersgat)

Hoofdkantoor Dekker Hout Den Haag

Plaats: Den Haag

Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Plaats: Den Haag

Stadhuis Woerden

Plaats: Woerden

Maris College Houtrust

Plaats: Den Haag

Prinses Maxima Centrum

Plaats: Utrecht