Sonion

Project: Nieuwbouw Sonion
Plaats: Hoofddorp
Architect: Architectenbureau Cepezed
Aannemer: Boele & van Eesteren B.V.
Product: AOF gevel
Jaar van realisatie: 2012

Het nieuwe kantoor van Sonion biedt een lichte, paviljoenachtige werkomgeving met veel transparantie en lange zichtlijnen.
De volglazen atriumgevel opent zich zowel letterlijk als figuurlijk richting de polder.
De gevels zijn horizontaal geleed in een afwisseling van bandramen in aluminium kozijnen en gesloten stroken horizontaal geprofileerde staalplaat.

Gerelateerde projecten

Up:Town Rotterdam

Plaats: Rotterdam

The Wall Eindhoven

Plaats: Eindhoven

Stationslocatie blok 4 Alphen a/d Rijn

Plaats: Alphen aan den Rijn

MBO Westland Naaldwijk

Plaats: Naaldwijk

Royal Cosun Dinteloord

Plaats: Dinteloord (Stampersgat)

Hoofdkantoor Dekker Hout Den Haag

Plaats: Den Haag

Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Plaats: Den Haag

Stadhuis Woerden

Plaats: Woerden

Maris College Houtrust

Plaats: Den Haag