The Wall Eindhoven

Project: The Wall
Plaats: Eindhoven
Aannemer: Boqo
Opdrachtgever: Smart City Lofts / tb3 Investments
Product: kozijnen, schuiframen
Jaar van realisatie: 2018

Voormalig kantoorgebouw Philips Pensioenfonds omgetoverd tot lofts
Het roze kantoorgebouw aan de Beukenlaan 143 in Eindhoven waar ooit het Philips Pensioenfonds gevestigd was is omgetoverd tot 170 lofts. Het complex is duurzaam getransformeerd naar een hoogwaardig wooncomplex met flexibel full-service wonen, geschikt voor ex-pats en young professionals. De oude gevel heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. In opdracht van Boqo plaatsten we 241 stuks kozijnen in het Kawneer RT62 systeem welke op de 3e verdieping worden afgewisseld met verticale schuiframen van Metaglas.

De nieuwe kozijnen zijn voorzien van blank HR++ glas wat er mede voor heeft gezorgd dat het pand een upgrade heeft gehad van energielabel G naar label A.

Gerelateerde projecten

Moxy Hotel Hoofddorp

Plaats: Hoofddorp

Kringloopwinkel Gorinchem

Plaats: Gorinchem

Hoog Stratum Eindhoven

Plaats: Eindhoven

Nautilus Capelle aan den IJssel

Plaats: Capelle aan den IJssel

The Wall Eindhoven

Plaats: Eindhoven

Zwembad Hart van Zuid

Plaats: Rotterdam

De Knoop & The Green House

Plaats: Utrecht

Grootlab

Plaats: Amsterdam

Kleefse Waard

Plaats: Arnhem

nieuwAmsterdam

Plaats: Amsterdam